DEVOJČICA JE ČEKALA NA USVAJANJE U SUDU: KADA JE VIDELA KO JE UŠAO ZADRHTALA JE!

Djevojčica po imenu Daniel je bila zbrinuta u hraniteljskoj porodici. Sada, u svojoj 5. godini, dočekala je momenat usvajanja, kada će dobiti novu, stalnu porodicu. Ovaj dan je bio veoma poseban za djevojčicu i njenu novu porodicu, ali je uskoro postao još čarobniji, zahvaljujući socijalnom radniku koji veoma dobro poznaje Daniel.

Njenoj novoj porodici je rečeno da Daniel obožava princeze i Diznijeve junake. U momentu kada je nova porodica sjedila sa Daniel u sudnici, gdje je trebalo zakonski da ozvaniče čin usvajanja, neko je ušao na vrata.

Bila je to Snjeguljica, iz Diznijevog crtanog filma! Djevojčica je ostala bez teksta! Sudija je rekla da ,,ovo nije obično usvajanje, već prijem za princeze!” Za Snjeguljicom su ušle i mnoge druge princeze, kao i princ. Sudnica je bila šarena i prepuna zabavnih likova iz Diznijevih bajki.

Daniel je blistala od radosti! Povrh svega, sudija joj je dozvolila da sama zaključi slučaj udarcem čekića. Svoj prvi dan novog života, u novoj porodici, ova lutkica neće zaboraviti nikad u životu!

Izvor: novi.ba

loading...